Polnila za “kadilske gubice”: do gladke kože okoli ustnic, Celje, Maribor, Dravograd

Poseg se lahko izvaja na naslednjih lokacijah:
  • Medicinski center Paracelzus - Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Medicodent - Mariborska c. 38, 2370 Dravograd
Estetski poseg
  • Čas trajanja
  • 45 - 60min
Estetski poseg
  • Okrevanje
  • Takoj, Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.
  • Cena:
  • od 330€
Rezerviraj terminarrow_forward

S staranjem se v okolici ustnic pojavijo fine gubice, ki se poudarijo, ko ustnice našobimo (kot bi kadili cigaret). S tem so prejele naziv “kadilske gubice”, pojavijo pa se tudi pri nekadilcih.

Navpične gube na ustnicah, so pogoste težave, ki se lahko razvijejo zaradi dejavnikov, kot so kajenje, staranje ali ponavljajoči se gibi ustnic. Ker to področje ustvari “okvir” ustnicam, je pomembno, da se ga pri pomlajevanju ustnic ne pozabi. V Estetiki Vivora ponujamo učinkovite tretmaje s kombinacijo polnil in botoksa za glajenje teh gubic.

Z našimi specializiranimi polnili za kadilske gubice lahko pričakujete opazne izboljšave v videzu ustnic. Polnila pomagajo obnoviti volumen, botoks pa sprošča mišice in zmanjša globino gub. Rezultati so naravnega videza in zagotavljajo bolj gladko in mladostno konturo ustnic.

Tveganja:
Kot pri vsakem kozmetičnem posegu, obstajajo možna tveganja, povezana z zdravljenjem s polnili za kadilske gubice. Ti lahko vključujejo začasne neželene učinke, kot so otekline, podplutbe ali alergijske reakcije. Naša usposobljena ekipa bo razpravljala o možnih tveganjih in obravnavala morebitne pomisleke med vašim posvetovanjem.

Naknadna nega:
Po zdravljenju je pomembno, da sledite navodilom naše ekipe za naknadno nego. To lahko vključuje izogibanje pretiranemu pritisku ali manipulaciji tretiranega območja, uporabo ledenih obkladkov za zmanjšanje otekline in izogibanje nekaterim zdravilom ali dejavnostim, ki lahko motijo proces celjenja. Zagotavljali vam bomo celovite napotke za naknadno oskrbo, da zagotovimo optimalne rezultate.

Čas zdravljenja:
45 – 60 min

Bolečina:
1-3/10

Čas okrevanja:
Vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj,
Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Rezultati:
9-12 mesecev

Tveganja:
Otekanje, grudice, modrica

Nega:
Brez ličil 4h
Intenzivna vadba 24h

Metoda/tehnika:
V Estetiki vivora uporabimo kombinacijo polnil in botoksa za učinkovito terapijo “kadilskih gubic”. Polnila pomagajo povrniti izgubljeni volumen in zgladiti gube, botoks pa sprošča mišice, ki so odgovorne za nastanek gub. Naše natančne tehnike vbrizgavanja zagotavljajo rezultate naravnega videza, ki izboljšajo estetiko vaših ustnic in okolice ust.