Estetski posvet – Estetika Vivora

50,00  45 minut

V primeru odločitve za estetski poseg, se cena pregleda odšteje in je brezplačen.
Kategorija: Oznaka:

Opis

Verjamemo, da je pristna lepota odraz individualnosti in samoizražanja. Naš celovit pristop se začne s temeljitim pregledom vašega splošnega zdravja in življenjskega sloga. To nam omogoča razumevanje vaših unikatnih potreb in ciljev.

Vzamemo si čas in prisluhnemo vašim estetskim interesom in željam ter zagotovimo, da naše storitve prilagodimo vašim zahtevam.

Med posvetom opravimo podrobno analizo obraza, pri čemer natančno ocenimo vaša močna in šibka področja, hkrati pa obraz obravnavamo kot celoto. Ti koraki nam omogočajo celovito razumevanje vaših obraznih potez, stanja kože in osnovnih gradnikov vašega obraza..

Skupaj razvijemo načrt zdravljenja po meri, ki je skrbno izdelan za izvedbo v večih fazah. Prednost dajemo postopnemu in prilagojenemu pristopu, ki zagotavlja rezultate naravnega videza, ki poudarjajo vašo prirojeno lepoto, brez popačenja.
Združujemo strokovno znanje o injekcijah, naprednih postopkih zdravljenja s polnili in inovativnih tehnikah, da ustvarimo načrt po meri, prilagojen vašim edinstvenim potrebam.

Naša predanost se tu ne ustavi. Verjamemo v dolgoročno ohranjanje lepote in vitalnosti, zato naš posvet vključuje podroben načrt vzdrževanja mladostnega videza.

Zaupajte nam, da vas vodimo na poti do razkritja vaše polne lepote in sprejemanja vaše individualnosti. Skupaj ustvarimo prilagojen načrt zdravljenja, ki vas prikaže v najboljši različici.