POMLAJEVANJE OBRAZA S TERAPIJO GUB (BOTULIN) KOROŠKA IN CELJE


Čas trajanja

15-30min

Rezultati

4 meseci

Okrevanje

Vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj,
Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Čas zdravljenja

15-30min

Tveganja

Otekanje, modrice, asimetrija

Nega

Brez ličil 4h
Intenzivna vadba 24h
Intenzivna vročina (solarij, savna) 1 teden

O POSEGU

V Estetiki Vivora na Koroškem in Celju nudimo napredne tretmaje z botulinskim toksinom oz. “toksinom” ali “Bo*toksom”. V osnovi je to terapija glajenja gubic na zgornji tretjini obraza.

Naš pristop je individualen in prilagojen posameznikovim potrebam. Ne glede na to, ali želite zmanjšati znake staranja, zgladiti drobne gubice ali doseči pomlajen videz, vam lahko naši tretmaji z botulinskim toksinom pomagajo doseči vaše estetske cilje.

V estetiki Vivora je pristop k zdravljenju z botulinskim toksinom prilagojen vašim edinstvenim potrebam. Ne uporabljamo vnaprej določenih točk apliciranja ampak vsakega pacienta temeljito ocenimo in sestavimo personaliziran načrt zdravljenja.

  • Čas zdravljenja: 15 – 30 min
  • Bolečina: 1-3/10
  • Rezultati: 4 mesece
  • Čas okrevanja: vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj, izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Metode in tehnike

Z mikro-iglo apliciramo pravo dozo toksina na pravo anatomsko tarčno mesto.

“Vedno stremim k naravnemu rezultatu, ki ohrani nekaj gibanja in prepreči zamrznjen brezirazen obraz.” – Dr. Ambrož

Učinke zdravljenja z botulinskim toksinom, boste začeli opažati že v nekaj dneh. Gube in drobne gubice se bodo postopoma zmehčale in razkrile bolj gladek in pomlajen videz. Rezultati bodo polno opazni najkasneje po 14 dneh in običajno trajajo 3-6 mesecev.

POSEG NUDIMO V CELJU IN NA KOROŠKEM:

  • Medicinski center Paracelzus – Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Estetika Vivora – Mariborska c. 38, 2370 Dravograd

BOTOKS CENA:

OD 185€

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA:

Zdravljenje z botulinskim toksinom običajno traja 3-4 mesece. “Toksin” prijema in spušča postopoma, tako se maksimalni učinek pojavi po 2 tednih, vztraja cca. 8 tednov in do 12. – 16. tedna postopoma izveni.

Večina pacientov med posegom bolečino oceni z minimalno. Podobna je blažjemu zbadanju ali ščipanju. Pri pacientih, ki imajo ob vbodih možnost omedlevanja ali imajo nizek prag bolečine, uporabimo anestetično kremo, s katero je poseg praktično neboleč.

Da, tretmaje z botulinskim toksinom je mogoče kombinirati z drugimi estetskimi posegi, da dosežemo celostni rezultat. Pogosto v enem terminu uporabimo tako “toksin”, kot tudi hialuronsko polnila.

Pri zdravljenju z botulinskim toksinom je čas okrevanja minimalen. Takoj po posegu lahko nadaljujete z običajnimi dnevnimi dejavnostmi. Več o času okrevanja preberete na tej objavi.

Rezultati postanejo opazni v nekaj dneh, optimalni rezultati pa v 1-2 tednih, to je tudi obdobje ko lahko “toksin” za dosego boljših rezultatov še dodajamo. Po roku 14-21 dni se “toksina” vsaj 12 tednov ne sme dodajati.