POMLAJEVANJE OBRAZA Z DERMALNIM POLNILOM, MEZOTERAPIJO IN BOTULINOM NA KOROŠKEM IN CELJU


Čas trajanja

60 min

Rezultati

18 – 24 mesec-ev

Okrevanje

Do 48h
Vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj,
Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Čas zdravljenja

60 min

Tveganja

Otekanje, grudice, modrice, rdečina

Nega

Brez ličil 4h
Intenzivna vadba 24h

O POSEGU

Vsak obraz je unikaten in vsaka lepota edinstvena. Večina pacientov želi naraven in mladosten izgled. Kljub temu večina estetikov k posegom pristopa s poudarkom na posamezne regije obraza. S tem pogosto porušijo ravnovesje obraza in ustvari vse prej kot naraven videz. Vsem so znana zamrznjena, gladka čela, na postarani koži z izgubo volumna.

Glavna področja terapije so navadno sence, ličnice, čeljust in brada.
Pristop pa je vedno osredotočen na najpomanjkljivejše območje z motom “Manj je več.” in patentiranim “Make beauty natural again!”.

Indikacije:
Naš tretma za celostno pomlajevanje obraza je primeren za vse, ki želijo zmanjšati znake staranja, izboljšati izgled obraza ali mu povrniti mladosten sijaj.

  • Čas zdravljenja: 60 min
  • Bolečina: 1-3/10
  • Rezultati: 18 – 24 mesecev
  • Čas okrevanja: Do 48h, vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj,
    Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Metode in tehnike

Za razliko od osredotočanja na posamezne obrazne regije je “Celostno pomlajevanje obraza” tretma, ki zajame obraz kot celoto. Po skrbni analizi obraza, oblike, močnih področji, primanjkljajev in želj pacienta se ustvari skrben načrt ideala estetike za posameznika.

Tretma za celostno pomlajevanje obraza združuje strateško uporabo dermalnih polnil, mezoterapije kože in botulinskega toksina za doseganje najboljšega videza v vseh slojih obraza. (Od kosti, maščobnih blazinic, pa vse do kože.)

Uporabljamo pristop “manj je več” in zagotavljamo, s tem kar se da zmanjšam količino uporabljenega materiala in preprečimo nastanek umetnega videza.

POSEG NUDIMO V CELJU IN NA KOROŠKEM:

  • Medicinski center Paracelzus – Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Estetika Vivora – Mariborska c. 38, 2370 Dravograd

Cena posega:

OD 790€