OBLIKOVANJE BRADE IN ČELJUSTI Z DERMALNIM POLNILOM NA KOROŠKEM IN CELJU


Čas trajanja

15-60min

Rezultati

18 – 24 mesec-ov

Okrevanje

Vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj,
Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Čas zdravljenja

15-60min

Tveganja

Otekanje, grudice

Nega

Brez ličil 4h
Intenzivna vadba 24h

O POSEGU

ČELJUST

Dosežite bolj definirano in uravnoteženo čeljust z našimi tretmaji oblikovanja čeljusti. V estetiki Vivora smo specializirani za nekirurške tehnike, ki izboljšajo vaše naravne lastnosti in vam zagotovijo bolj mladosten in uravnotežen videz. Naši postopki oblikovanja čeljusti so skrbno prilagojeni vašim individualnim potrebam in zagotavljajo izjemne rezultate, ki dopolnjujejo vašo edinstveno strukturo obraza.

Poseg je primerni za posameznike, ki si želijo rešiti težave nedefinirane čeljusti,asimetrije ali začetnega občutka “teže” v spodnji tretjini obraza.

BRADA

Polnila za brado so v preteklosti spregledan, sedaj pa vedno bolj priljubljen nekirurško estetski poseg, namenjen izboljšanju oblike, projekcije in simetrije brade.

Polnila za brado so primerna za osebo, ki:

  • Si želi bolj izrazite in definirane brade
  • Želi izboljšati simetrijo in ravnovesje obraza
  • Želi popraviti kratko brado
  • Želi izboljšati celoten videz obraza
  • Izbolšjati občutek “teže” v spodnjem delu obraza

Dobro definirana brada igra ključno vlogo pri ravnovesju obraza in lahko močno izboljša splošni videz obraza, hkrati pa poudari ženstvenost/moškost pri posameznem spolu.

V Estetiki Vivora se zavedamo pomena uravnoteženega profila obraza in nudimo prilagojene tretmaje za terapijo brade, ki vam pomagajo doseči želene estetske cilje.

Metode in tehnike

ČELJUST

V Estetiki Vivora uporabljamo napredne tehnike s pomočjo mikrokanile in visokokakovostna dermalna polnila za oblikovanje čeljusti. Prednost dajemo vaši varnosti in udobju ter zagotavljamo brezhibno in prijetno izkušnjo zdravljenja. Poseg se pogosto kombinira s terapijo brade.

BRADA

V Estetiki Vivora uporabljamo natančen in prilagojen pristop k polnilom za brado. Skrbno ocenimo strukturo vašega obraza in se pogovorimo o vaših ciljih, da ustvarimo osebni načrt zdravljenja. Visokokakovostna polnila spretno vbrizgamo v določene predele brade za povečanje volumna, projekcije in definicije. Naša tehnika zagotavlja naravne rezultate, ki so v harmoniji z vašimi potezami obraza

POSEG NUDIMO V CELJU IN NA KOROŠKEM:

  • Medicinski center Paracelzus – Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Estetika Vivora – Mariborska c. 38, 2370 Dravograd

Cena posega:

OD 330€

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA:

Trajanje rezultatov se lahko razlikuje glede na dejavnike, kot sta presnova posameznika in vrsta uporabljenega polnila. Na splošno lahko rezultati trajajo med 18 – 24 mesecev, po tem obdobju se lahko priporoči popravek, da se optimalni rezultati ohranijo.

Nekateri posamezniki občutijo blago nelagodje, uporabljamo različne tehnike za zmanjšanje morebitne bolečine, vključno z nanosom kreme za omrtvičenje kože in lokalnim anestetikom v samih polnilih.

Vsekakor! Oblikovanje čeljusti lahko kombiniramo z drugimi estetskimi postopki, kot so preoblikovanje brade s polnili. Glede na željen rezultat je pri moškem in ženski postopek popolnoma drugačen, zato so tudi kombinacije različne. O najprimernejšem načrtu zdravljenja se pogovorimo na individualnem posvetu, ki je popolnoma prilagojen vašim značilnostim in estetskim željam.

Da, oblikovanje čeljusti je primerno za moške in ženske. Naš prilagojeni pristop zagotavlja, da je zdravljenje usklajeno z vašimi specifičnimi potezami obraza in želenim estetskim rezultatom, ne glede na spol.