VARNO RAZTAPLJANJE DERMALNIH (HIALURONSKIH) POLNIL NA KOROŠKEM IN CELJU


Čas trajanja

15-30min

Rezultati

2-48h

Okrevanje

Vrnitev v dnevne aktivnosti: 4-8h,
Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Bolečina

3-5/10

Tveganja

Otekanje, rdečina

Nega

Brez ličil in dotikanja 6h
Intenzivna vadba 24h

O POSEGU

V Estetiki Vivora uporabljamo polnila hialuronske kisline. Ta polnila so v primeru neželenih učinkov in neželenih rezultatov razgradljiva s pomočjo encima.
S tem ko lahko vbrizgana polnila razgradimo bistveno povečamo varnost posegov.

Vsa polnila na tržišču NISO razgradljiva, tako v primeru neželenega učinka zapore žile nimamo antidota!

  • Čas zdravljenja: 15 – 30 min
  • Bolečina: 3-5/10
  • Rezultati: 2-48h
  • Čas okrevanja: Vrnitev v dnevne aktivnosti: 4-8h, Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Metode in tehnike

V estetski medicini se trend obrača iz očitnih, popačenih in umetnih izgledov v vedno bolj naravno pomlajevanje. S tem so pacienti s svojo predhodno terapijo pogosto nezadovoljni (prevelike ustnice, grudice v smejalnih gubah, otekanje v področju podočnjakov/lic). V tem primeru v Estetiki Vivora nudimo raztapljanje polnil (hialuronske kisline) in na željo pacienta novo aplikacijo.

POSEG NUDIMO NA TREH LOKACIJAH:

  • Medicinski center Paracelzus – Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Estetika Vivora – Mariborska c. 38, 2370 Dravograd, Koroška
  • Dermatološki studio Eden – Kopitarjeva 2, 2000 Maribor

Cena posega:

OD 150€

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA:

Hylase je injekcijsko zdravljenje na osnovi encima, posebej zasnovanega za raztapljanje in odstranjevanje neželenih dermalnih polnil. Razgradi hialuronsko kislino, glavno sestavino večine polnil, kar omogoča natančno in ciljno odstranjevanje polnil.

Če niste zadovoljni z rezultati predhodnega zdravljenja s polnili, imate zaplete ali želite prilagoditi svoj videz.

Med tretmajem bo zdravnik vbrizgal Hylase v ciljno področje kjer se polnilno nahaja, tam bo učinkovina delovala s hialuronsko kislino v polnilu. Sčasoma se bo polnilo postopoma raztopilo in povrnilo vaš naraven videz.

Da, zdravilo Hylase je varno in dobro prenašano zdravljenje, če ga izvaja usposobljen strokovnjak. Naši izkušeni izvajalci zagotavljajo natančno in nadzorovano odstranjevanje polnila, kar zmanjša morebitna tveganja.

Trajanje rezultatov se lahko razlikuje glede na dejavnike, kot sta presnova posameznika in vrsta uporabljenega polnila. Na splošno lahko rezultati trajajo med 18 – 24 mesecev, po tem obdobju se lahko priporoči popravek, da se optimalni rezultati ohranijo.

Po posegu se lahko pojavi blaga oteklina ali rdečina, vendar so ti učinki začasni in običajno hitro izzvenijo. Rezultati raztapljanja polnil s Hylase so opazni takoj, v polni meri pa v nekaj dnevih