POMLAJEVANJE OBRAZA Z JUVEDERM VOLITE IN PROFHILO NA KOROŠKEM IN CELJU


Čas trajanja

30-45min

Rezultati

12-24m

Okrevanje

24-48h
Vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj,
Izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Bolečina

1-3/10

Tveganja

Otekanje, grudice, modrice

Nega

Brez ličil 6h
Intenzivna vadba 24h

O POSEGU

JUVEDERM VOLITE

Juvederm Volite je vrhunski tretma, ki je spremenil svet estetike. Gre za injekcijski gel na osnovi hialuronske kisline, ki globoko navlaži kožo, izboljša elastičnost in izboljša splošno kakovost kože. Ta tretma je pridobil izjemno priljubljenost zaradi svoje sposobnosti zagotavljanja naravnih rezultatov in zagotavljanja dolgotrajne rešitve za revitalizacijo kože.

Tretma Juvederm Volite je idealen za posameznike, ki želijo izboljašti teskturo kože, sijaj in zmanjšati videz drobnih gubic.

PROFHILO

Profhilo je revolucionaren tretma, namenjen izboljšanju navlaženosti, čvrstosti in splošne teksture kože. Velja za prelomnico na področju estetske medicine, saj zagotavlja nekirurško rešitev za pomlajevanje utrujene, upadle in starajoče se kože. V Estetiki Vivora se zavedamo pomena obnavljanja in vzdrževanja optimalne navlaženosti kože za bolj mladosten in živahen videz.

Profhilo je idealen za posameznike, ki se želijo boriti proti znakom staranja in doseči bolj svežo in mladostno kožo. Še posebej je koristen pri odpravljanju ohlapnosti kože, drobnih gub in izgube volumna na predelih, kot so obraz, vrat, dekolte in roke. Terapija je primerna za vse tipe kože in starosti.

  • Čas zdravljenja: 30– 45 min
  • Bolečina: 1-3/10
  • Rezultati: 12 -24 mesece-ov
  • Čas okrevanja: vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj, izogibanje intenzivni vadbi 24 ur.

Metode in tehnike

JUVEDERM VOLITE

Tekom terapije se gel vbrizga v srednji sloj kože in kožo vlaži od znotraj, pritegne in zadrži molekule vode za izboljšanje hidracije in spodbuja proizvodnjo kolagena.

VOLITE

Edinstvena formula Profhilo, sestavljena iz čiste hialuronske kisline (maksimalna koncentracija na tržišču!), stimulira proizvodnjo kolagena in elastina ter spodbuja vlaženje in napenjanje kože. Pospešeno nastajanje kolagena in elastina vodi v napeto, hidrirano kožo z izboljšano čvrstostjo.
Tretma je udoben in se običajno zaključi v nekaj minutah. Ob prvem obisku je potrebna osvežitev po 1 mesecu, nato se ponovitve svetujejo 1-2x letno.

POSEG NUDIMO NA TREH LOKACIJAH:

  • Medicinski center Paracelzus – Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Estetika Vivora – Mariborska c. 38, 2370 Dravograd
  • Dermatološki studio Eden – Kopitarjeva 2, 2000 Maribor

Cena posega:

OD 185€

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA:

Juvederm Volite je primeren za različne tipe kože, vključno s suho, mastno in občutljivo kožo.

Rezultati Juvederm Volite se lahko razlikujejo glede na posamezne dejavnike, kot sta starost in življenjski slog. Na splošno lahko koristi enega zdravljenja trajajo 9-12 mesecev. Za ohranitev rezultatov se lahko priporočajo občasni popravki.

Juvederm Volite je varno zdravljenje, ki ga je odobrila FDA. Vendar pa lahko nekateri pogosti neželeni učinki vključujejo začasno rdečico, oteklino ali podplutbe na mestih injiciranja. Ti učinki so običajno blagi in izzvenijo v nekaj dneh.

Profhilo in Juvederm Volite sta priljubljeni terapiji za pomlajevanje in vlaženje kože.
Profhilo se osredotoča na izboljšanje ohlapnosti in navlaženosti kože, stimulira proizvodnjo kolagena in zagotavlja splošen učinek zategovanja (čvrstosti). Aplicira se v nekaj točkah in se razširi pod kožo tekom 24 – 48h.
Po drugi strani pa Juvederm Volite izboljša navlaženost, teksturo in kakovost kože z globokim vlaženjem kože in spodbujanjem proizvodnje kolagena. Enakomerno se vbrizga po območju zdravljenja za splošno izboljšanje kakovosti kože.
Ko se odločate med obema, upoštevajte svoje posebne pomisleke: Profhilo priporočamo za ohlapno ali povešeno kožo, medtem ko je Juvederm Volite primeren za izboljšanje navlaženosti in teksture kože.
Posvetovanje z usposobljenim zdravnikom je bistvenega pomena za določitev najprimernejšega zdravljenja za vaše individualne potrebe. V Estetiki vivora vas vodimo skozi postopek svetovanja in vam priporočimo najboljšo možnost za vaše željene rezultate.

Za optimalne rezultate se običajno priporoča kura dveh zdravljenj Profhilo v razmaku približno enega meseca. Za vzdrževanje je tipično potrebna terapija 1x letno.

Nelagodje med tretmajem je minimalno. Naš zdravnik uporablja tanke igle in pred posegom nanesejo lokalno kremo za omrtvičenje, da zagotovijo čimvečje udobje med postopkom.

Rezultati zdravila Profhilo postanejo opazni postopoma, saj zdravljenje spodbuja nastajanje telesu lastnega kolagena in elastina. Večina posameznikov začne opažati izboljšave v teksturi kože, navlaženosti in čvrstosti v nekaj tednih po prvem tretmaju. Končen rezultat je lahko viden po 8 tednih.

Dolgotrajnost rezultatov Profhilo se lahko razlikuje glede na dejavnike, kot so starost, stanje kože in življenjski slog. Običajno lahko učinki trajajo približno 12 mesecev (min. 6). Za ohranitev učinkov se svetuje ponovitev terapije pri večini 1x letno izjemoma do 2x letno.