POLINUKLEOTIDI


Čas trajanja

30-45min

Rezultati

12 mesec-ov

Okrevanje

23-48h,
Vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj

Bolečina

1-3/10

Tveganja

modrica, oteklina

Nega

Brez ličil 6h, intenzivna vadba 24h

Ženska po posegu s polinukleotidi

POLINUKLEOTIDI

KAJ SO POLINUKLEOTIDI?

Polinukleotidi so injekcijska terapija, ki je zgrajena iz DNK frakcij losov/postrvi. Predstavljajo začetek pomlajevanj od znotraj navzven. Z vbrizgavanjem v podkožje, spremenijo in pomladijo delovanje celic (fibroblastov).

KAKO DELUJEJO POLINUKLEOTIDI?

Delujejo tako, da spremenijo delovanje celic kože, povečajo produkcijo kolagena, elastana in zadebelijo povrhnjo plasto kože. Pospešijo celjenje mikro poškodb in spodbujajo naravno regeneracijo, vključno z rastjo novih celic.

  • Čas zdravljenja: 30 – 45 min
  • Bolečina: 1-3/10
  • Rezultati: 12 mesec-ov
  • Čas okrevanja: 23-48h, vrnitev v dnevne aktivnosti: takoj.

Metode in tehnike

KAKO UPORABLJAMO POLINUKLEOTIDE?

Polinukleotidi se uporabljajo z injiciranjem v podkožje, kjer delujejo kot biostimulator. Kožo na že omenjene načine pripravijo do tega, da se začne sama pomlajevati. V več kot 100 študijah so v zadnjih 70 letih potrdili učinkovitost in varnost uporabe.

KJE SE UPORABLJAJO POLINUKLEOTIDI?

Polinukleotidi se lahko uporabljajo praktično povsod, kjer imamo kožo. Najbolj tipična področja uporabe so obraz, dekolte, vrat, lasje. Posebej izvrsten učinek imajo v področju podočnjakov, kjer številni ljudje za polnila niso primerni kandidati, polinukleotidi pa ta delikaten predel odlično pomladijo.

ALI JE UPORABA POLINUKLEOTIDOV VARNA?

Polinukleotidi imajo izvrsten varnostni profil. V preko 90ih kliničnih študijah in pri skoraj 2 miljonih primerov uporabe, ni bil zabeležen niti en stranski učinek. Popularnost polinukleotidov izrazito raste. Omogočajo terapijo podočnjakov tistim, ki sicer niso primerni za terapijo s hialuronskimi polnili, imajo izredno dober varnostni profil in obraz pomladijo od znotraj navzven z naravno spremembo delovanja celic – ni možnosti umetnega videza, predoziranja itd.

Pomlajevanja obraza in kože s polinukleotidi

POSEG NUDIMO NA TREH LOKACIJAH:

  • Medicinski center Paracelzus – Kersnikova 17a, 3000 Celje
  • Estetika Vivora – Mariborska c. 38, 2370 Dravograd
  • Dermatološki studio Eden – Kopitarjeva 2, 2000 Maribor

Cena posega:

OD 280€